Ons assortiment
DASSY WERKKLEDIJ terugComfort :
Dassy koppelt een hoog draagcomfort naadloos aan optimale functionaliteit en duurzame bescherming. De creaties zijn origineel en efficiënt. Aan alle gebruikte materialen, zoals stoffen, ritsen, knopen,... worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Dassy is kwaliteit die het 'm doet!

Functioneel:
Dassy-werkkledij voldoet aan de wensen van de vakman inzake veiligheid, bescherming, gebruiks- en onderhoudsgemak. Een gewone broek of één met meerdere zakken, een met kniebeschermers verstevigde broek of een fluorescerende jas bestand tegen regen en wind, aan u de keuze.

Design:
De Dassy-collectie combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. De ontwerpers zorgen er niet alleen voor dat u goed voor de dag komt, ze hebben ook bijzonder veel aandacht voor de praktische kant van de kleding

 

BESTEL DASSY VIA ONZE WEBSITE


DASSY PREMIUM COLLECTIE WERKKLEDING BEROEPSKLEDIJ WERKKLEDIJKwalitatieve, duurzame werkkledij. Voor elke professional en doe-het-zelver. Stijlvol afgewerkt en voorzien van praktische details.


 
Professioneel uitgevoerde en duurzame collectie werkkledij met een robuuste look. Stijlvolle afwerking en trendy snit. Voorzien van stevige bescherming op de juiste plaatsen en praktische details zoals handige gereedschapszakken, reflecterende biezen,..

Werkkledij met extra beschermende functie, zoals fluorescerend, vlamvertragend,... Stijlvol afgewerkt en voorzien van praktische details zoals diverse zakken, handige gereedschapszakken,...


Werkkledij voor schilders en stukadoors in trendy kleurencombinatie. Een mooie verhouding tussen stijl en functionaliteit.Allerlei handige accessoires om het comfortable aspect the verhogen. Een mooie verhouding tussen stijl en functionaliteit.Veiligheidsschoenen van uitstekende kwaliteit, comfortabel en duurzaam, ondersteunen uw voeten in elke werksituatie.

 

 


DASSY CATALOGUS

DASSY MATENTABEL PROFFESIONAL WORKWEAR
DASSY MATENTABEL SAFETY

.

 


terug

 
webdesign by
© 2009 - www.mediprof.be