Ons assortiment
SIOEN REGEN & SIGNALISATIE KLEDIJ terug

 


SIOEN INDUSTRIES INNOVEREN OM TE BESCHERMEN
De Sioen Confectie Divisie maakt deel uit van de beursgenoteerde groep Sioen Industries, gespecialiseerd in technisch textiel, beschermkleding en fijnchemicaliën.

Verticale integratie
Wij hebben het volledige productieproces, van grondstof tot afgewerkt product in handen: spinnen, weven, coaten, kleuren, R&D en design, snijden, lassen, stikken, labelen, verpakken en distributie. Dit is úw garantie op kwaliteit en flexibiliteit.

Organisatie: 4 Divisies
De groep bestaat uit 4 divisies, elk met een eigen specialiteit, een eigen salesteam en eigen productieapparaat mn Coating Divisie, Confectie Divisie, Industrial Application Divisie en Sioen Chemicals Divisie.

Solide basis
De groep is financieel gezond en staat niet stil. Investeringen in de nieuwste productietechnieken waarborgen de kwaliteit van uw product.

Ervaring
50 jaar ervaring is uw garantie op vakkennis, kwaliteit en degelijkheid.  U staat bij ons centraal en wij spelen maximaal in op uw wensen.

BESTEL SIOEN VIA ONZE WEBSHOP 


NIEUWE SIOEN PRODUCTEN 2012 

NIEUWE S.E.P.P COLLECTIE 2012


  Werken in barre weersomstandigheden is beslist geen pretje. Regen, storm, hagel, onweer, vrieskou, wind en sneeuw. Met Sioen kleding uit het hightech gamma kan u zich hiertegen op de beste en de meest comfortabele manier beschermen.
  Gezien worden is in vele arbeidsomstandigheden van levensbelang. Ons gamma signalisatiekleding helpt u daarbij. Polo's, T-shirts, fleeces, bodywarmers, broeken, overalls en jassen in de beste materialen bieden u bescherming én maken u zichtbaar
  In werksituaties waarbij chemicaliën of vlammen een potentieel gevaar betekenen, biedt Sioen een uitkomst.  Het chemie en ARC gamma speelt in op de behoeften van sectoren waar brand- en ontploffingsgevaar voortdurend aanwezig is.
 

Land- en tuinbouwers werken dagelijks in openlucht. Jassen, broeken, waders, schorten, mouwen, ... 

Sioen zorgt voor de beste bescherming.

 
De ‘kleen'-lijn is zo ontwikkeld dat de kleding comfortabel, wind- en waterdicht is en kan gewassen worden op hoge temperatuur. Het gamma ‘nicewear' is perfect voor wie dagelijks in diepvriezers of koelmagazijnen werkzaam is.  In de industriële visserij zijn de werkomstandigheden vaak nog extremer. Het ‘Maratech'-gamma biedt een oplossing
  Ondergoed voor alle weersomstandigheden. In combinatie met andere kleding van Sioen, dé beste bescherming. Uitgebreide lijn T-shirts en polo's volgens de EN 471 norm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Interchangeable Lining System:

Omdat u flexibel bent én in alle omstandigheden comfortabel wil werken, ontwikkelden wij het multi-voering concept. U kiest immers zelf de uitneembare voering die bij u past. Deze ritst perfect in uw jas en met drukknopen maakt u de mouwen in een handomdraai vast. Zo draagt u uw jas het hele jaar door.

 

3-lagen concept:
Het 3 lagen-concept van SIOEN bestaat erin om verschillende interactieve kledingslagen met elkaar te combineren die elk hun eigen rol vervullen.

  1. Baselayer: Beter bekend als de absorberende laag. Het hoofddoel van deze laag is een micro-klimaat te creëren dicht bij de huid en op die manier de drager warm en droog te houden.
  2. Thermal Layer: De midden laag is de isolerende laag. Het is de comfort-zone tussen de basis laag en de buitenlaag die de drager warm houdt.
  3. Protection Layer: Biedt berscherming tegen alle weersomstandigheden zoals wind, regen, hagel en sneeuw en vermijdt dankzij haar ademende eigenschappen de vorming van condensatie binnen in de kledij.

   

FLEXOTH ANE CLASSIC is een revolutionaire combinatie van een hoog kwalitatieve waterafstotende polyurethaan coating op een rekbaar polyamide 6.6 breisel.  Flexothane Classic is waterdicht, biedt bescherming tegen wind en weerstand tegen koude. Dankzij de samenstelling is FLEXOTH ANE CLASSIC duurzamer.De langere gebruiksduur betekent dan ook dat u waar voor uw geld heeft.

   

FLEXOTHANE ESSENTIAL biedt een uitstekende bescherming tegen regen en wind. Eenzijdige PU coating op een ongeverfd polyester breisel.

   

FLEXOTHANE ARC is volledig waterdicht, biedt een uitstekende bescherming tegen wind en koude, is vlamvertragend en biedt bescherming tegen elektrische lichtbogen.

   

FLEXOTHANE FLAME ARC is volledig waterdicht, biedt een uitstekende bescherming tegen wind en koude, is vlamvertragend en biedt bescherming tegen elektrische lichtbogen.

   

FLEXOTHANE KLEEN weegt ongeveer 170 gr/m² en is een eenzijdige PU coating op een ongeverfd polyester breisel.

   

FLEXOTHANE Antistatic is een combinatie van een hoog kwalitatieve vlamvertragende coating op een rekbaar inherent vlamvertragend polyester breisel met antistatische eigenschappen.

   

FLEXOTHANE FR Index 3 AST is een combinatie van een hoog kwalitatieve vlamvertragende coating op een rekbaar inherent vlamvertragend aramide breisel en is antistatisch.


terug

 
webdesign by
© 2009 - www.mediprof.be