Ons assortiment
Bedrijfs- & werkkledij terug

In dit assortiment vindt u zowel kwaliteitsvolle beroepskleding (geen PBM) als beschermende kleding terug die het hele lichaam beschermt tegen risico's, zoals agressieve chemicaliën, extreme temperaturen, hitte of explosiegevaar, enz.

BEROEPSKLEDING WERKKLEDIJ WERKKLEDING BEROEPSKLEDIJ BEDRIJFSKLEDING BEDRIJFDSKLEDIJHet omvat ook kleding met een ‘signaalfunctie', waarbij met opvallende kleuren en reflecterende banden wordt gewerkt om de zichtbaarheid te verhogen, zowel binnen als buiten. Daarnaast is er ook een uitgebreid pakket wegwerpkleding. De lichtere types worden onder andere ingezet in stoffige omgevingen, maar er bestaan ook gekeurde varianten voor omgevingen waar lichte chemische vervuiling of besmettingsgevaar kan optreden.

Indien u te maken heeft met een combinatie van verschillende risico's, dan raden wij onze MultiRISK kleding aan. Onder deze noemer worden kledingstukken opgenomen die tegelijkertijd bescherming bieden tegen risico's zoals vlam en vuur, explosiegevaar, vlamboog, chemicaliën, enz.

Het volledige portfolio werd bovendien zo samengesteld dat er voor alle werkomstandigheden een aangepast kledingstuk bestaat, rekening houdend met het draagcomfort van de gebruiker.

Bedrijfskleding moet er goed uitzien. Dat is logisch. Maar wat uw mensen op de werkvloer dragen, moet natuurlijk ook aansluiten bij de (ARAB)regels/wetgeving in uw branche.

MDP-Mediprof kijkt daarom naar álle esthetische en praktische eisen en vertaalt die in representatieve, hoogwaardige bedrijfskleding die uw organisatie op het lijf geschreven is.

 

BEZOEK ONZE WEBSHOP VOOR ONLINE BESTELLINGEN !!!

 
BATA VEILIGHEIDSSCHOENEN

De keuze van een correcte veiligheidsschoen is niet eenvoudig, ze moet worden gebaseerd op specifieke werkomstandigheden waarin men te maken krijgt met vallende voorwerpen of bijvoorbeeld chemicaliën, hitte of koude, voeding of scherpe voorwerpen. Bovendien is het belangrijk rekening te houden met de specifieke behoeften van de gebruiker.

Lees meer...

DASSY WERKKLEDIJ

KWALITEIT DIE HET 'M DOET :  Dassy koppelt een hoog draagcomfort naadloos aan optimale functionaliteit en duurzame bescherming. De reaties zijn origineel en efficiënt. Aan alle gebruikte materialen, zoals stoffen, ritsen, knopen,... worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Dassy is kwaliteit die het 'm doet!

Lees meer...

WERKKLEDIJ FRISTADS

Tijdens de 20e eeuw, zette Fristads zich op de kaart als een van Europa's topfabrikanten van werkkleding.  Crisis, oorlog, rock 'n roll  en reizen naar de maan droegen allemaal bij aan de ontwikkeling van de Fristad's collectie door de jaren heen.  Laar de belangrijkste factor was toch het verlangen om de beste, meest functionele en meest comfortabele werkkleding te vervaardigen.  Vandaag de dag heeft Fristads meer dan 3.500 modellen werk- en veiligheidskleding in het assortiment.

Lees meer...

SIP BOSBOUW KLEDIJ

Het beschermingssysteem van de SIP® Protection kledij bestaat uit de combinatie van een aantal immobilisatie- of vertragingsprincipes van de ketting van de kettingzaag.  Daardoor kunnen producten op de markt gebracht worden die aan de strenge Europese EN 381- normen beantwoorden en die door hun samenstelling licht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Lees meer...

DUNLOP VEILIGHEIDSLAARZEN

Dunlop® Protective Footwear heeft een prominente positie in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, vermarkten en verkopen van kwalitatief hoogwaardige veiligheidslaarzen. Onze veiligheidslaarzen worden, via een eigen gespecialiseerde verkooporganisatie, verkocht onder de merknaam Dunlop®. Onze organisatie beschikt over een uitgebreid verkoopteam in de voornaamste Europese landen, twee eigen productiefaciliteiten en maakt gebruik van drie distributiecentra. Het bieden van een uitstekende service staat altijd hoog in het vaandel.

Lees meer...

SIOEN REGEN & SIGNALISATIE KLEDIJ

Wij kleden u van top tot teen want elke weersomstandigheid vraagt de juiste bescherming. Die bescherming vindt u in het Sioen gamma, van ondergoed tot T-shirts, polo's, fleeces, bodywarmers, jassen en broeken. De verschillende lagen en kledingstukken zijn uitstekend combineerbaar, vaak ook inritsbaar en vullen elkaar perfect aan.

Lees meer...
terug

 
webdesign by
© 2009 - www.mediprof.be