Ons assortiment
Persoonlijke bescherming terug

PBM (persoonlijke beschermings middelen) is een verzamelnaam voor allerlei hulpmiddelen die je kunt gebruiken om jezelf te beschermen tegen gevaar op het werk.  PBM's gebruik je daar waar andere mogelijkheden om je te beschermen tegen gevaar niet voldoende zijn.  De werkzaamheden die je doet bepaald wat voor PBM's je moet gebruiken.

Voorbeelden van PBM's zijn reflecterende materialen, ademhalingsbescherming zoals gas en dampmaskers, veiligheidsbrillen, oorkappen, veiligheidshelmen, ...

Wettelijk kader PBM's publicatie Febelsafe 07/2008 ed13
Algemene informatie betreffende PBM's

 

BEZOEK ONZE WEBSHOP VOOR ONLINE BESTELLINGEN


HOOFDBESCHERMING

Om uw hoofd te kunnen beschermen tegen mechanische, thermische en elektrische gevaren, heeft u de gepaste veiligheidshelm nodig.

Lees meer...

OOGBESCHERMING

Het oog is een zeer kwetsbaar lichaamsdeel en vaak is schade die eraan wordt toegebracht onomkeerbaar.

Lees meer...

HANDBESCHERMING

Als het op de werkplek al eens fout gaat, zijn het heel vaak onze handen die gekwetst raken. Een optimale bescherming van handen, polsen en armen is dan ook absoluut noodzakelijk. 

Lees meer...

GEHOORBESCHERMING

Omdat gehoorschade onherstelbaar is kun je het maar beter voorkomen. Er valt immers genoeg te genieten. In elke situatie optimaal beschermen.

Lees meer...

VALBEVEILIGING

Naargelang de werksituatie, de aard van de werkzaamheden en het valrisico zal een systeemkeuze moeten gemaakt worden.

Lees meer...

ADEMBESCHERMING

Ademhalingsbescherming is een vrij complexe materie, daarom raden wij u aan om in geval van twijfel contact op te nemen met onze experts. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer...

LAS- & GELAATSBESCHERMING

Het gehele gelaat kan blootgesteld worden aan gevaren van allerlei aard. Bescherming van ogen en gelaat is dan ook een belangrijk topic.  De juiste keuze van het beschermingsmiddel is voor de veiligheid van de werknemer cruciaal.

Lees meer...

VEILIGHEIDSSCHOENEN

De keuze van een correcte veiligheidsschoen is niet eenvoudig, ze moet worden gebaseerd op specifieke werkomstandigheden waarin men te maken krijgt met vallende voorwerpen of bijvoorbeeld chemicaliën, hitte of koude, voeding of scherpe voorwerpen. Bovendien is het belangrijk rekening te houden met de specifieke behoeften van de gebruiker.

Lees meer...
terug

 
webdesign by
© 2009 - www.mediprof.be